A venit momentul sa te împaci cu tine ca femeie și sa iti dai voie sa te eliberezi de toate tensiunile, suferințele și temerile care iti răpesc uneori strălucirea!

O femeie frumoasa este acea femeie care știe sa se bucure, sa fie libera de prejudecăți și sa topească în libertatea ei interioara tot ce i-a făcut vreodată rău.
Ia-ti o pauza in rolul de femeie de afaceri sau din rolul de mama sau orice rol ai in prezent si ofera-ti o zi dintr-o lună în care sa te alături altor femei care știu sau invata sa se relaxeze, sa se bucure de corpul lor și sa îl iubească așa cum este, ca mai apoi sa poți face transformările la care visezi.
Pasii mărunți facuti spre tine și acea esență divina din interiorul tău, îți vor mângâia sufletul în momente dificile sau în acele momente în care trebuie sa iei decizii importante ce țin de fericirea ta.

Ce facem în această zi?

Ne vom întâlni la ora 9.30 și vom face cunoștință. Ne vom prezenta pe îndelete și ne vom trasa mici obiective pentru ziua în curs.
Apoi, pe parcursul întregii zile când ne vom despărți până la o alta întâlnire, vom trece prin diferite etape încheind la ora 16.00.
1.  În prima etapa vei invata sa faci câteva exerciții simple prin care poti elibera tensiunea din corp și inveti sa iti tonifiezi musculatura corpului atât de necesara unor mișcări grațioase și increzatoare.
Acest set de exerciții fizice sunt însoțite de tehnici de respirație și liniștire a mintii și le vei putea face apoi acasă ori de câte ori vei simți nevoia.
2.  În alta etapa, vom face sesiuni de identificare a blocajelor legate de bucuria de a fi femeie dar și blocaje legate de sexualitate și prin intermediul cardurilor de coaching de la Point’s of You, le vom analiza și le vom elibera cu ajutorul altor tehnici si exercitii. În acest fel înveți sa faci loc unei stări noi de acceptare și împăcare cu propria feminitate, punand – o în valoare așa cum visai când erai copil.
3.  Vom desena un plan de feminitate sau cine alege, poate decora o mandala iar ca urmare, în aceasta etapa, te reconectezi cu starea de creativitate și poți elibera potențialul tău creator.
4.  Ultima parte a acestei zile o vom lăsa pentru discuții libere, povesti interesante care te pot motiva, pentru informații și alte delicii astfel încât sa pleci îmbogățită pentru o lunga perioada de timp.

Ce ai nevoie și ce trebuie sa știi:

– este necesar sa vii îmbrăcată cât mai comod în pantaloni lejeri și încălțăminte de schimb (vom sta pe salteluțe, vom face exerciții, relaxare și este nevoie sa te simți în largul tau);
– în taxa de curs de 85 lei, sunt incluse absolut toate materialele necesare unei minunate desfășurări;
– poți găsi aici cafea, apa, ceaiuri și ceva de ronțăit în caz ca ți se face foame;

Te aștept cu drag sa începem călătoria.
Dacă îți va plăcea acest gen de întâlniri, te poți înscrie la Tabăra FEM’S din august în care vom merge împreună sa ne bucuram ca suntem femei și putem aduce bucurie în propria viață și în viața celor din jur.

Abonare Newsletter

X