Este evident cum in secolul vitezei, din ce in ce mai multi oameni traiesc haotic si in contradictie cu legile divine si cu ei insisi. Muncim foarte multe ore pe zi, epuizandu-ne, apoi dam banii castigati in plus pe medicamente, calatorim si cautam bucuria in alte locuri si ne intristam cand stam in propria casa, vorbim frumos cu strainii si ne certam cu cei dragi, apreciem falsul si radem de simplitate, suntem umili in fata sefilor, conducatorilor si devenim aspri si intoleranti in fata copiilor.

De aceea, in acest program de 4 luni vom aborda suficiente subiecte si vom practica diferite exercitii, ce te vor ajuta sa iti redobandesti motivatia si sa te pui pe directia dorita iar la sfarsitul celor 4 luni, te vei alege cu un cumul de informatii ce te vor sprijini sa te ancorezi,  ori de cate ori simti ca nu te poti mentine in echilibru pe drumul tau. Aceste informatii, le vei avea la sfarsitul programului adunate intr-o carte tiparita, in format online, pe un CD si in agenda ta personala si le poti accesa de cate ori vei avea nevoie tot restul vietii.

Latura spirituala este extrem de captivanta intr-adevar  si poate ocupa destul de mult timp pentru a o studia. In realitate daca nu iti acorzi  timp sa pui in practica informatiile dobandite, poti ajunge sa te trezesti intr-un cerc vicios din care iti va fi foarte greu sa iesi singur. Asa cum in plan material dorinta permanenta de a avea mai mult fara a gestiona bine ceea ce dobandim, ne rapeste bucuria de a trai relaxati, asa si in plan spiritual putem intra in ispita acumularii fara a ne acorda ragaz sa “gospodarim” ce am agonisit si a le face productive.

Am decis sa impartasesc cu voi cateva idei legate de programul de dezvoltare “ Te transformi, 4 corpuri in 4 pasi” prin care sa pot transmite utilitatea unui astfel de program.

Cu atat de multe informatii din diferite surse, oferite cu atat de multa lejeritate, am constatat ca din ce in ce mai multi oameni sunt tentati sa guste din latura spirituala si sa ajunga la fructul oprit, asezat pe a patra treapta din scara,  uitand de celelalte 3 corpuri fara de care nu ar fi putut ajunge aici. Mirajul lumii vazute de aici captiveaza foarte mult si atrage din ce in ce mai multe persoane. Si eu am zabovit destul de mult.  Prin urmare, in timp picioarele nu mai au forta ( corpul fizic), emotiile sunt date peste cap de la slabiciunea trupului iar mintea devine din ce in ce mai neclara, pe masura ce incapatanarea de a nu cobora pe pamant se acutizeaza. Astfel prin propriile incercari, omul invata cat de important este sa functioneze ca un intreg si sa ofere atentie mai multa acolo unde slabiciunea este mai mare.

In acelasi timp, sa iti traiesti viata de zi cu zi fara a te ancora si la lumea spirituala si trairile sufletului, iti pot saraci viata si in timp sa ajungi sa nu ii mai intelegi minunatul sens.

Eu consider ca am ajuns intr-o perioada a existentei, in care, a ramane stabil si cu mintea clara este o arta, arta ce o putem realiza in momentul in care nu ne vom mai astepta sa primim totul de-a gata si din exteriorul nostru, acordandu-ne la propria putere interioara. Disputele privind  punctele diferite de vedere ale oamenilor si prelungirea discutiilor in contradictoriu, nu fac decat sa iroseasca o mare cantitate de energie ce ar putea fi indreptata spre scopuri mai inalte si spre eficientizarea organizarii. Ca o societate sa redevina organizata, primitoare si nu primitiva, coerenta si eficienta,  are nevoie de oameni organizati, primitori, coerenti si eficienti care sa fie lasati si sustinuti moral sa isi faca bine treaba. Asta inseamna maturitate, respect si multa asumare, munca cea mai grea fiind nu a omului cu lumea ci a omului cu el insusi.

Prin urmare, acest program de antrenament al celor 4 corpuri (fizic, emotional, spiritual) este util in a deveni constient si eficient in tot ce tine de Corpul tau Fizic – fara de care nu ai reusi sa pui in practica ce ai avea de facut, de tot ce inseamna Emotii – pe care atunci cand le reprimi nu mai ai forta in a te exprima si cand nu le controlezi, te pot transforma ori intr-un tiran ori in sclav, de tot ce inseamna Minte clara si ganduri coerente, productive – fara de care poti interpreta gresit situatii si te poti lasa dominat de propriul sistem de gandire distorsionat, si de tot ce inseamna un Spirit pur si o inima curata care te vor sprijini sa ai ca ghid inspiratia divina, puterea intentiilor si forta celor nevazute.

Acest program te va ajuta sa devii mai organizat in toate aspectele vietii tale si, urmand o structura foarte clara, sa iti imbunatatesti calitatea vietii si performantele individuale.

Cu toti acesti pasi urmati, poti sa te simti din nou  intreg, sa te regasesti, sa elimini sentimentele de vinovatie si sa iti infrunti fricile, aceste lucruri regasindu-se apoi printr-o imbunatatire a sanatatii fizice si a intregii calitati a vietii.

Daca esti interesat de acest program, poti gasi mai multe informatii despre continutul celor 4 etape si accesand link-ul urmator:  https://goodlifecenter.ro/program-de-transformare-in-4-pasi-te-transformi/ sau pe pagina de facebook Good Life Center.

Va astept cu mare bucurie sa ne antrenam impreuna, iar intre timp, imi puteti scrie pe office@goodlifecenter, cu promisiunea sa va raspund in cel mai scurt timp la intrebari.

Psiholog Terapeut

Iulia Roxana Oroviceanu

Abonare Newsletter

X