DE CE AM CREAT GOOD LIFE CENTER

GOOD LIFE CENTER  a aparut ca urmare a dorintei de a veni in sprijinul celorlalti in drumul lor de cunoastere de sine si de uniune intre corp minte si suflet.
A  avea o viata calitativa si plina de impliniri intr-o societate agitata si haotica a devenit o mare provocare si este necesara o reintoarcere la natura noastra, la ceea ce suntem cu adevarat si o autoeducare permanenta in ceea ce priveste alegerile noastre de zi cu zi, gandurile noastre, comportamentele noastre.
Putem ramane Oameni intr-o societate plina de roboti si este nevoie de alegerea noastra de a alege calea care nu dauneaza sufletului.

 CINE ESTE GOOD LIFE CENTER

GLC este un centru ce are ca obiectiv imbunatatirea calitatii vietii in toate aspectele ei
Indiferent de stadiul evolutiv in care te afli sau indiferent care iti sunt nevoile in aceasta perioada a vietii tale, in acest centru vei gasi sprijin si indrumare pentru a-ti atinge obiectivele si a ajunge la potentialul tau cel mai inalt.
Profesionismul celor ce te vor ghida si calitatea serviciilor te vor face sa gasesti in GLC un prieten de nadejde,un mentor, un ghid ce te va motiva si invata sa te bucuri de tine, de corpul tau, de mintea ta, de oameni, de viata si de Dumnezeu.
Aici bucuria si siguranta ca ai ajuns in locul potrivit te vor invalui de la prima intalnire

 Cand a venit timpul sa ne cunoastem?

Sunt momente in viata, cand simti nevoia sa scoti la iveala tot ce ai tinut ascuns ani de zile..toate talentele tale, aptitudinile, dorintele profunde, fricile tale si ai nevoie de cineva cu care sa poti impartasi aceste momente, de cineva care sa stie cum sa te ghideze correct pe acest drum spre tine.
Atunci cand bucuria vietii a fost inlocuita cu tristete, anxietate, dezamagire, izolare, durere si vrei sa elimini toate astea, atunci cand  apare din nou dorinta de a restabili contactul cu tine cel adevarat, cu Dumnezeu cu societatea  si nu stii de unde sa incepi, atunci este momentul sa ma cauti si  sa ne intalnim.

CINE TE INTAMPINA AICI

OROVICEANU IULIA ROXANA – TERAPEUT, PSIHOLOG, FORMATOR SI INSTRUCTOR INTERNATIONAL DE FITNESS

 


 Cine sunt eu

Sunt Psiholog cu Specializare in Terapii Cognitiv Comportamentale si Master in Hipnoza si TCC.

Practic Psihoterapia de 7 ani si pe langa terapiile individuale, am sustinut diferite Workshop-uri, Seminarii si Conferinte cu diverse teme precum: “ Sportul ca terapie”; “ Relatia de cuplu si motivele inconstiente pentru care alegem un anumit tip de partener”; “ Simptomele fizice ale bolilor spirituale”; “ Mancatul compulsiv si influenta tulburarilor emotionale”, “Treptele Initierii si divinul feminin”, “ Raportul pe care il ai tu cu femeia din tine”, etc.

Experienta ca mama, sotie, terapeut, m-a facut sa visez la un loc in care oricine are nevoie de sprijin pentru a se intelege pe sine, pentru a-si descoperi potentialul, sa poata solicita sprijin si sa poata avea o ghidare in calatoria spre propria crestere. Astfel, a luat nastere Good Life Center.

La Good Life Center, am creat un spatiu adecvat unde, cine ii calca pragul, sa poata beneficia de o indrumare sanatoasa pentru a-si imbunatati calitatea vietii in toate aspectele.

Aici poti imbina Tehnici de  Dezvoltare Personala, Grupuri de Meditatie cu Psihoterapia si Clase de Miscare Constienta  ( Nirvana Fitness si Freestyler Aerobic).

Cartea mea “ Cand Viata te Provoaca la Duel” iti poate servi drept ghid in cunoasterea de sine si armonia interioara.

In lucrul cu oamenii, insist destul de mult in cunoasterea de sine pentru a putea aduce claritate si lumina in ceea ce inseamna functionarea omului ca intreg. Apoi lucrez impreuna cu cel ce vine spre mine la constientizarea si schimbarea tiparelor gresite de gandire si a convingerilor perturbatoare. Invatand sa gandesti corect, vei face alegeri mai sanatoase, iti vei imbunatati modul tau de a percepe viata, de a trai si astfel te vei raporta diferit la  evenimentele importante din viata ta.

Pentru mine in terapie  sunt foarte importanti primii trei pasi Asumarea – Responsabilizarea – Actiunea!

Te astept sa faci primul pas, apoi  sub ghidarea mea, sa parcurgem impreuna restul pasilor spre imbunatatirea calitatii vietii tale!

Abonare Newsletter

X