ianuarie, 2016

23ianuarie10:00- 19:00CONSTELATII CU FACILITATOR FLORENTINA NICOLESCUGRUP DE LUCRU 10:00 - 19:00

Detalii Eveniment

 

Atunci cand sesizam repetitii ale unor evenimente, atunci cand avem senzatia ca nu putem iesi din cerc, cand credem ca suntem incapabili sa iesim din incurcaturile respectiv, atunci stim ca undeva in trecutul nostru este ceva la care e neaparata nevoie sa ne uitam, pentru a produce „miscarea” si implicit stimularea procesului de vindecare!

Ca orice adevar, lucrul cu Constelatiile familiale este simplu, clar prin traire si devine greu, complex pentru a fi descris.

Am observat cu totii ca in familii exista lucruri care se repeta de la o generatie la alta.

Arborele nostru genealogic ne arata cum se transmite toata informatia genetica dar si emotionala a neamului din care facem parte.

In ADN-ul nostru sta stocata informatia despre caracteristicile fizice si psihice ale inaintasilor nostri dar si traumele prin care acestia au trecut si modul in care au facut fata.

Trecutul interactioneaza cu prezentul iar prin prezent si prezenta avem sansa sa influentam viitorul prin deciziile pe care le luam.

O parte din problemele noastre provin si din implicarea noastra in treburile altora si o facem din dragoste si loialitate, luand cu noi poveri care nu ne apartin.

Constientizarea „incurcaturilor” din neamnul nostru si sesizarea modelelor si repetitiilor ne ajuta sa deblocam curgerea libera a iubirii.

Acceptand, onorand si dandu-le fiecaruia locul lui in sistem ajungem sa ne eliberam si sa ne traim propra viata din plin.

Costul este de 250 lei ce se vor achita în ziua începerii grupului de lucru.

 

Metode de inscriere

 

SMS: 0721.051.552

Email: office@goodlifecenter.ro

Orele

(Sambata) 10:00 - 19:00

Locatie

Good Life Center

Str. Mihail Sebastian, Nr. 88, Parter, Sector 5, Bucuresti

Organizator

250 lei

Abonare Newsletter

X