mai, 2016

28mai11:30- 13:30Curs de actorie si Dezvoltare Personala11:30 - 13:30

Detalii Eveniment

Dezvoltare personală prin teatru
Indiferent de varsta pe care o ai, de profesia practicata, de timpul liber de care dispui si de interesul pe care il ai fata de propria persoana, meriti sa te bucuri de viata! Stresul poate afecta grav starea de bine a oricarei persoane. Iti propunem o metoda extrem de simpla de a te bucura de tine, de a invata noi metode de exprimare a sinelui si de a te bucura de un grup prietenos cu care ai ocazia sa imartasesti timp de trei luni, o multime de momente placute si revitalizante.

Good Life Center împreună cu Marin Grigore propune întâlniri săptămânale, timp de 3 luni, pentru a te bucura de prezenta ta în cadrul unui spectacol pe o scenă adevărată.

Actorul Marin Grigore, te va îndruma pe meleagurile actoriei, va găsi cel mai potrivit loc pentru tine într-o piesă de teatru, îţi va readuce zâmbetul pe buze cu fiecare întâlnire şi vei avea ocazia să guşti din acest domeniu fascinant TEATRUL.

Ce facem:


– ședințe de improvizație – pentru a descoperi cum prin joc îți poți alimenta și îmbunătăți capacitatea de concentrare și lucru în echipă.
– ședințe de arta vorbirii – cu exerciții specifice dezvoltării abilităților de a comunica cursiv, coerent și volubil.
– ședințe de mișcare.

Care sunt beneficiile?


– inveti multe lucruri noi şi te vei descoperi pe tine aşa cum nu credeai vreodată că poţi fi,
– vei observa că te vei exprima mai bine şi mai degajat, postura corpului se va schimba,
– privesti viaţa de zi cu zi din alt unghi, plus că te vei alege cu câţiva prieteni în plus,
– iti cresti încrederea în sine și capacitatea de concentrare,
– iti imbunatatesti modalitatea de exprimare lingvistică și gestuală,
– inveti sa te eliberezi de stresul cotidian provocat de șef, credite, job și trafic rutier sufocant,

Cursurile de actorie au menirea de a aduce oameni cât mai diferiţi la un loc şi de a crea prietenii de lungă durată, doar aveţi multă treabă de făcut împreună.

Cine sustine cursurile?


Marin Grigore este unul dintre actorii colaboratori ai emisiuni „Mondenii”, cel care ii da viata personajului Connect-R.

A absolvit liceul „Dante Alighieri” si a urmat cursurile Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica.

Fire atletica, Marin a facut sport de la varsta de trei ani. „Am inceput cu tenis, urmat de fotbal, baschet si canotaj. Cel din urma a fost preferatul meu”.

Este angajat al teatrului „Tony Bulandra” din Targoviste, dar a colaborat si cu alte teatre din Bucuresti. A jucat in spectacole precum „Absolute love”, „Auto”, „Cele doua orfeline”, „Comedia erorilor”, „Don Juan”, „Insomniacii”, „O noapte furtunoasa”, „O scrisoare pierduta”, „Picnic pe campul de lupta” sau „Trei surori”.

Pentru detalii aşteptăm să ne căutaţi pe adresa noastră office@goodlifecenter.ro, pe site sau 072105155- Iulia Oroviceanu.

Cursul este de 200 de lei/ luna iar intalnirile vor avea loc o data pe saptamana ( Sambata sau Duminica de la 11.30 si vor dura 2 sau 3 ore in functie de numarul de participanti!

Orele

(Sambata) 11:30 - 13:30

Locatie

Good Life Center

Str. Mihail Sebastian, Nr. 88, Parter, Sector 5, Bucuresti

Organizator

200 lei

Abonare Newsletter

X