iunie, 2016

4iunie9:30- 11:30Cursuri de Actorie pentru copiicu Actorul Marin Grigore9:30 - 11:30

Detalii Eveniment

Ajuta-ti copilul sa se exprime liber, cu incredere si autenticitate. Inscrie-l la cursurile de Teatru cu actorul Marin Grigore si observa schimbarea de atitudine si exprimare a copilului tau la sfarsitul celor 3 luni de curs! Vino in sprijinul lui pentru a invata sa isi gestioneze emotiile, teama de expunere, stresul chiar.

Dezvoltare personală prin teatru

Actorul Marin Grigore, iti va indruma copilul pe meleagurile actoriei, il va invata sa se exprime liber si astfel sa scape de inhibitii, emotivitate, complexe de inferioritate.

Pe parcursul acestor cursuri, actorul va găsi cel mai potrivit loc pentru copilul tau într-o piesă de teatru, astfel, la sfarsitul celor 3 luni de lucru, vei avea ocazia sa iti vezi copilul jucand intr-o piesa de teatru pe o scena adevarata.

Care sunt beneficiile pentru copilul tau?

– cursurile de teatru, prin specificul exercitiilor din cadrul lor, au un efect terapeutic
– in timp, copilul scapa de emotivitate, stres, inhibitii, invatand sa se exprime liber si sa capete mai multa incredere in el
– invata multe lucruri noi şi se descopera pe sine
– va invata sa se exprime mai bine şi mai degajat, postura corpului se va schimba, iar atitudinea lui va fi cu mult mai increzatoare si cooperanta
– va avea ocazia sa priveasca viaţa de zi cu zi din alt unghi, plus că se va alege cu câţiva prieteni în plus,,
– isi imbunatateste modalitatea de exprimare lingvistică și gestuală,
– va invata sa aiba rbdare, sa lucreze intr-un grup si sa elimine conflictele din viata de zi cu zi

Cum se desfasoara cursul:


– se fac exercitii de coordona
re, de atentie , de exprimare libera si spontaneitate
– se fac ședințe de improvizație – pentru a descoperi cum prin joc copilul tau isi îmbunătățeste capacitatea de concentrare și lucru în echipă.
– au loc ședințe de arta vorbirii – cu exerciții specifice dezvoltării abilităților de a comunica cursiv, coerent și volubil.
– ședințe de mișcare si joc creativ

Cine sustine cursurile?


Marin Grigore este unul dintre actorii colaboratori ai emisiuni „Mondenii”, cel care ii da viata personajului Connect-R.

A absolvit liceul „Dante Alighieri” si a urmat cursurile Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica.

Fire atletica, Marin a facut sport de la varsta de trei ani. „Am inceput cu tenis, urmat de fotbal, baschet si canotaj. Cel din urma a fost preferatul meu”.

Este angajat al teatrului „Tony Bulandra” din Targoviste, dar a colaborat si cu alte teatre din Bucuresti. A jucat in spectacole precum „Absolute love”, „Auto”, „Cele doua orfeline”, „Comedia erorilor”, „Don Juan”, „Insomniacii”, „O noapte furtunoasa”, „O scrisoare pierduta”, „Picnic pe campul de lupta” sau „Trei surori”.

Pentru detalii aşteptăm să ne căutaţi pe adresa noastră office@goodlifecenter.ro, pe site sau 072105155- Iulia Oroviceanu.

Varsta copiilor: 6 – 9 ani
Cursul este de 200 de lei/ luna iar intalnirile vor avea loc in fiecare saptamana ( Sambata sau Duminica de la 9.30 sau 11 si vor dura 2 ore).

Orele

(Sambata) 9:30 - 11:30

Locatie

Good Life Center

Str. Mihail Sebastian, Nr. 88, Parter, Sector 5, Bucuresti

Organizator

200 lei

Abonare Newsletter

X