octombrie, 2016

8octombrie17:00- 19:00Femei care iubesc prea mult17:00 - 19:00

Detalii Eveniment

Acest eveniment este dedicat acelor femei care simt ca in urma evenimentelor din viata lor, au pierdut ceva pe drum! Acel gol interior de care dai din cand in cand si pe care te straduiesti sa il umpli cu diverse activitati, cere a fi recunoscut, acceptat si umplut cu intelegere, iubire, rabdare si multa intelepciune!

Fie ca te-ai abandonat total intr-o relatie nesanatoasa si ai uitat de tine, fie ca ai dezvoltat diverse dependente ( de alimente, alcool, dulciuri, de un partener, etc), fie ca simti ca faci foarte mult pentru ceilalti dar iti este foarte greu sa faci ce este important sau sanatos pentru tine, acest eveniment iti este dedicat!
Daca observi ca iti este foarte usor sa te implici cu adevarat in vietile celorlalti, iar atunci cand vine vorba de tine – ai restante, iti propun sa accepti aceasta invitatie de a invata pas cu pas DRUMUL SPRE TINE, intr-un grup de sprijin bazat pe povesti similare, pe persoane cu obiective comune si cu dorinta ferma de a incepe calatoria!

Acest eveniment percepe o taxa de participare de 50 lei care poate fi achitata pana in data de 1 octombrie si serveste ca o confirmare a prezentei dvs. la curs. 


Te poti inscrie prin formularul dupa site, aici pe pagina de FB sau la Nr. Tel. 0721 051 552
Taxa poate fi achitata la sediul Good Life Center sau in cont 
RO38 BACX 0000 0009 7493 8000 cu mentiunea – taxa curs 8 Octombrie


Acest eveniment va avea loc de 2 ori pe luna si va functiona sub forma unui grup de sustinere pentru femeile care intampina dificultati in relationarea cu propria persoana si cu barbatii din viata lor, precum si celor care au dezvoltat diverse dependente alimentare sau relationale de-alungul timpului si este dedicat unei femei care nu mai este printre noi si care a trait iubind prea mult!


Poti participa doar la acest eveniment sau te poti inscrie pe termen lung la intalnirile ce vor avea loc incepand cu 8.10.2016

Te astept cu pace si recunostinta!
Oroviceanu Iulia Roxana – Terapeut si Psiholog

Orele

(Sambata) 17:00 - 19:00

Locatie

Good Life Center

Str. Mihail Sebastian, Nr. 88, Parter, Sector 5, Bucuresti

Organizator

50 Lei

Abonare Newsletter

X