martie, 2016

13martie10:00- 19:00GRUP DE CONSTELATII FAMILIALEFLORENTINA NICOLESCU10:00 - 19:00

Detalii Eveniment

” O parte din problemele noastre provin si din implicarea noastra in treburile altora si o facem din dragoste si loialitate, luand cu noi poveri care nu ne apartin.
Constientizarea „incurcaturilor” din neamnul nostru si sesizarea modelelor si repetitiilor ne ajuta sa deblocam curgerea libera a iubirii.
Acceptand, onorand si dandu-le fiecaruia locul lui in sistem ajungem sa ne eliberam si sa ne traim propra viata din plin.”

Atunci cand sesizam repetitii ale unor evenimente, atunci cand avem senzatia ca nu putem iesi din cerc, cand credem ca suntem incapabili sa iesim din incurcaturile respectiv, atunci stim ca undeva in trecutul nostru este ceva la care e neaparata nevoie sa ne uitam, pentru a produce „miscarea” si implicit stimularea procesului de vindecare!

Ca orice adevar, lucrul cu Constelatiile familiale este simplu, clar prin traire si devine greu, complex pentru a fi descris.
Am observat cu totii ca in familii exista lucruri care se repeta de la o generatie la alta. Arborele nostru genealogic ne arata cum se transmite toata informatia genetica dar si emotionala a neamului din care facem parte.
In ADN-ul nostru sta stocata informatia despre caracteristicile fizice si psihice ale inaintasilor nostri dar si traumele prin care acestia au trecut si modul in care au facut fata.
Trecutul interactioneaza cu prezentul iar prin prezent si prezenta avem sansa sa influentam viitorul prin deciziile pe care le luam.
O parte din problemele noastre provin si din implicarea noastra in treburile altora si o facem din dragoste si loialitate, luand cu noi poveri care nu ne apartin.

Florentina Nicolescu – Psiholog si Facilitator Constelatii
„Port o enorma recumostinta metodei si oamenilor care m-am format:Dorina Mocanu,Alberto Iturbe Lete,Jutta ten Herkel,Bert Hellinger, Diana Vasile, Franz Ruppert si celor care m-am indrumat si m-au insotit pe acest drum. Nu conteaza ce e bun sau rau in viata noastra,singurul lucru care conteaza e ceea ce facem cu ceea ce avem”

*Costul acestui eveniment este de 250 lei ce se vor achita în ziua începerii grupului de lucru.

*Cine participa la Constelatii si la Evenimentul de Recuperare a partilor pierdute de suflet plateste 350 lei pentru amandoua.

 

Metode de inscriere

 

SMS: 0721.051.552

Email: office@goodlifecenter.ro

Orele

(Duminica) 10:00 - 19:00

Locatie

Good Life Center

Str. Mihail Sebastian, Nr. 88, Parter, Sector 5, Bucuresti

Organizator

250 lei

Abonare Newsletter

X