octombrie, 2017

14octombrie11:00- 13:00Școala şi teama de eșec la copii11:00 - 13:00

Detalii Eveniment

Dragi părinți, în prima săptămână după începerea scolii, va asteptam puiuții la un eveniment important ce vine in sprijinul lor.
Evenimentul intitulat ” Esecul, un pas important către succes ” va fi coordonat de Mihaela Catichi, coach de dezvoltare personala pentru copii și susținătoare a atelierelor de dezvoltare personala din cadrul unor scoli primare.

Cand un copil începe sa meargă, el cade de sute de ori si se ridica si nimeni nu il cearta ca a greșit. Dar vine un timp cand nu mai avem răbdare cu noi si cu ei – cu copiii, căci despre ei e vorba in acest atelier – si atunci noi învățam si ii învățam pe ei sa le fie frica sa nu greșească, iar asta le blochează expresia.

Eșecul nu inseamna ca sunt inferior, ci inseamna ca nu sunt perfect, nu înseamnă nici faptul ca mi-am irosit timpul, ci inseamna ca am un motiv ca sa incep totul din nou, nu inseamna nici ca ar trebui sa renunt, ci inseamna ca trebuie sa revizuiesc ce am facut si sa înțeleg de ce am greșit. Mi-ar fi placut sa fi stiut toate astea cand eu eram la scoala, dar viata mi-a arătat ca esecul nu inseamna ca n-am reusit sa realizez nimic, ci inseamna ca am invatat si am experimentat ceva nou, înseamnă ca am indraznit si am incercat.

Va invit la un atelier special in prima saptamana de scoala, un timp de onorare a succeselor, dar si a eșecurilor noastre școlare si nu numai. Adevărata provocare este să reușești să vezi diverse puncte de vedere, altele decât cele pe care le știi deja, să vezi lucrurile din altă perspectivă.

Schimbarea începe de obicei când suntem pregătiți să vedem lucrurile din alt punct de vedere. Si asta vom face in cadrul workshopului, prin joaca vom cauta alte puncte de vedere cu privire la experientele noastre, vom observa acele ganduri, emotii si credinte despre esec si succes, in lipsa oricarei judecati si cu multa iubire.

„Multumesc acelui esec din care am invatat cine sunt cu adevarat si am deprins puterea si onoarea de a ma ridica, intelegandu-i pe cei cazuti, sprijinindu-i si pe altii sa se ridice”.

Cost Atelier – 70 lei
Înscriere la 0721051552 prin mesaj sau apel telefonic.

Orele

(Sambata) 11:00 - 13:00

Abonare Newsletter

X