septembrie, 2015

15sept18:30- 19:30SEARA DE AROMATERAPIE18:30 - 19:30

Detalii Eveniment

Te anunt cu bucurie ca in data de 15 Septembrie, ora 18.30 am programat o intalnire cu tine pentru a-ti povesti despre aplicatiile si beneficiile uleiurilor esentiale.

In vremuri biblice, uleiurile esențiale se inhalau, se aplicau pe corp și se luau pe cale interna. 
Beneficiile aduse de aceste uleiuri se rasfrang asupra fiecarui aspect al fiintei noastre: fizic, emotional, mental si spiritual.
Cei care locuiau pe pamantul sfant, in trecut, pareau ca inteleg acest lucru foarte bine. Acestia foloseau uleiuri aromatice in diferite scopuri: pentru a-si mentine starea de bine si de sanatate, pentru vindecare fizica si pentru accentuarea starilor spirituale in venerare, pentru purificare emotionala, pentru purificarea de pacate. 
Capacitatile de vindecare ale medicamentelor produse de om, nu se compara cu cele ale lui Dumnezeu. 
Uleiurile esentiale au forta vietii, inteligenta si energia vibrationala . In vremuri biblice se aplicau foarte des uleiurile esentiale. 
70% din cartile Bibliei mentioneaza uleiurile esentiale, intrebuintarile acestora, precum si plantele din care provin.
Capitolul 5 al acestei carti claseaza 1035 de astfel de referinte, ce includ 33 de specii de arbori si ierburi aromatice.
“ frunzele pomului slujesc la vindecarea Neamurilor” Apocalipsa 22:2
“comori de pret si undelemn sunt in locuinta celui intelept” Proverbe 21:20
Dr. David Stewart

Sunt fericita sa-ti fac cunoscuta lumea fantastica a uleiurilor esentiale. Stiu ca vei deveni pasionata ca şi mine, odata ce vei descoperi numeroasele beneficii pentru sanatate, evolutie spirituala si vindecare ce decurg din utilizarea uleiurilor esentiale terapeutice potrivit exigentelor tale si ale familiei tale. In acest Laborator vom aduce informatii extraordinare si sugestii despre cum pot fi utilizate uleiurile esentiale in viata noastra de zi cu zi. In plus, vom experimenta cateva uleiuri esentiale, simtind pe loc extraordinarele lor beneficii. 
Contributia ta – 70 lei


VINO cu un/o prieten/a interesat/a de Aromaterapia si participi GRATIS.

 

Metode de inscriere

 

SMS: 0721.051.552

Email: office@goodlifecenter.ro

Orele

(Marti) 18:30 - 19:30

Locatie

Good Life Center

Str. Mihail Sebastian, Nr. 88, Parter, Sector 5, Bucuresti

Organizator

70 Lei

Abonare Newsletter

X