Nirvana FitnessTM este o combinație unică de muzică înălțătoare, exerciții de tonifiere din pilates/yoga ușor de urmărit și respirație ritmică, pentru detoxiferea corpului și experimentarea stării de Nirvana.

Nirvana FitnessTM   încetinește progresiv ritmul respirației de la începutul până la sfârșitul antrenamentului, pornind de la 12 respirații/minut la aproximativ 4 respirații pe minut în ultima secțiune a antrenamentului Nirvana.

Acest lucru pune în mișcare centrii de relaxare din sistemul tău nervos,  încetinește și calmează toate funcțiile corpului, dând posibilitatea regenerării, prin scăderea ratei metabolice la toate nivelurile.

Este antrenamentul anti-stres (care va lasa intr-o stare “de relaxare naturala”) datorită  proprietăţilor meditative uimitoare de respiraţie conştientă mai lentă, susţinute de amestecul de muzică chillout (tempo scăzut) cu tehnologia de ritmuri binaurale pentru un efect de relaxare în plus, relaxandu-vă complet corpul și mintea.
Iţi formeaza un corp flexibil şi tonic prin serii fluide de stiluri din pilates sau yoga.
Detoxifiaţi-vă corpul!
Antrenaţi-vă zilnic ritmul de respiraţie lentă şi adânca prin tehnici active de respiraţie și de instruire corectă în respiraţie, dovedite știintific
pentru îmbunătăţirea proceselor de regenerare în organism oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de o viaţă mai sănătoasă și mai lungă.

EXERCIŢII DE TONIFIERE FOCALIZATE PE RESPIRAŢIE

Scopul principal al cursului este acela de a vă tonifia întregul corp prin serii eficiente și simplu de urmat de exerciţii bazate pe respiraţie cu o durată totală de 55 de minute, creând o serie de efecte uimitoare de relaxare (proprietăţi meditative), de oxigenare, de impulsuri de energie proaspătă și sensuri profunde de reconectare cu propriul corp și minte.
Endorfinele eliberate în timpul exerciţiilor sunt nr.1 împotriva tuturor efectelor negative ale aşa-numitului BURN-OUT- sindrom ce se manifestă peste tot în jurul nostru, statisticile arătând că devine tot mai rau în fiecare an cauzând depresie şi anxietate.
Tehnicile de respiratie utilizate în Nirvana FitnessTM   sunt folosite şi recomandate de medici la nivel mondial, cu efecte bine demonstrate pe bază ştiinţifică.

Nirvana FitnessTM   a demonstrat rezultate excelente în formarea conştientă a respiraţiei sănătoase bazată pe prelungirea expiraţiei diafragmatice şi crearea “răspunsului relaxării condiţionate”, efect cunoscut în meditaţie și tehnicile de hipnoză, care conduce la un
răspuns instantaneu de reducere a stresului.

INSCRIERE ONLINE

Inscrieti-va la acest modul completand formularul de inscriere!

FORMULAR INSCRIERE

Abonare Newsletter

X