CAND:
4-8 august 2017
UNDE:
Bulgaria, la 5 km de Balcic
UNDE TE POTI INSCRIE:
0721.051.552 /
office@goodlifecenter.ro
CAZARE:
Lighthouse Golf & Spa Resort, 5 stele
(pentru detalii legate de locatie, viziteaza acest link: http://www.lighthousegolfresort.com/)
TARIF:
• Cazare 4 nopti in apartament cu 2 camere duble, ambele cu pat dublu, mic dejun si pranz (tip bufet suedez) incluse: 150 eur/ persoana
• Taxa activitati: 200 lei/ persoana
ORGANIZATORI:
Good Life Center prin fondatoarea centrului, terapeut Iulia Roxana Oroviceanu.
Cu o experienta de peste 8 ani in terapie individuala si numeroase conferinte si workshopuri la activ, Iulia Oroviceanu reuseste sa ne capteze atentia prin subiecte mult asteptate si de intelepciunea carora, toti avem nevoie.
Ideea acestei tabere s-a nascut din nevoia noastra, a femeilor, de a avea un grup de suport, de a ne conecta cu femininul din noi si de a interactiona una cu alta, la un nivel mai profund. Se vrea de la aceasta tabara sa fie fix ceea ce are nevoie fiecare participanta.
Cu ajutorul meditatiilor zilnice, exercitiilor simple, dar extrem de eficiente, restabilirea legaturii cu MAMA Pamant, vom dobandi un bagaj de cunostinte ce reprezinta un real ajutor, sustinere si echilibru pentru tot restul vietii noastre de femei, pe acest pamant.
CU CE VEI RAMANE DUPA ACESTE ZILE:
Vei ramane cu un sentiment de apartenenta, iti vei cunoaste mai bine identitatea feminina si vei dobandi cunoastere a unor exercitii special concepute pentru tine, ca FEMEIE, pentru a te sustine in drumul tau spre autenticitate.
TERMEN DE INSCRIERE:
Pana la 20 iulie 2017. Numarul maxim al participantelor nu poate depasi 20.
TRANSPORT:
Transportul va fi individual, insa ne vom asigura ca fiecare participant are un loc asigurat intr-o masina, ulterior impartindu-se consumul combustibilului.
*la cerere oferta poate fi realizata si pentru camere simple, duble

Abonare Newsletter

X